☰ MENU
<
aluminium ramen
<

PVC

pvc_profiel.pngMet onze PVC ramen en deuren zit je op een budgetvriendelijke manier aan een hoog isolatieniveau met de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Je bepaalt zelf de profielen voor je pvc ramen. Wanneer het gaat over een meer strakkere moderne look kiest u best voor de rechte vlakke vleugel. Met de softline of retro uitvoering hebt u dan weer het perfecte raam bij een klassieke woning.

PVC ramen bieden een uitstekende isolatie. Zowel akoestisch als thermisch. Ze zijn inbraakveilig, brandveilig en heel gemakkelijk in onderhoud.


De kleuren van onze PVC ramen zijn uitgerust met een innovatieve technologie, die duidelijk verbeterde gebruikseigenschappen alsook een nog langere levensduur van de oppervlaktes garandeerd. Want de kleuren zijn voorzien van speciaal daarvoor ontwikkelde gepatenteerde pigmenten, die de oppervlaktetemperatuur van gefolieerde kozijnen aanzienlijk verlaagd. Er staan u meer dan 40 kleuren ter beschikking, zowel in nerf- en korrelstructuur als houtimitatie.


Onze PVC ramen voldoen aan de strengste EPB eisen qua isolatie. De combinatie met driedubbele beglazing resulteert tot ramen en deuren dewelke perfect kunnen toegepast worden voor lage energiewoningen en passiefbouw.

 

Voordelen van PVC:

  • Uitstekende isolatiewaarden (zowel thermisch als akoestisch).
  • Houtimitaties niet van echt hout te onderscheiden of aluminium look.
  • Alle vrijheid in vorm en stijl: van klassiek tot modern.
  • Lange levensduur: onderhoudsarm en nooit meer ramen schilderen.
  • Alle vormen en stijlen mogelijk.
  • Kies de kleur die jij wilt: kleurvast en UV bestendig.
  • Budgetvriendelijk.
  • Hoog inbraakwerend.
  • Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

 

KÖMMERLING ramen en deuren in PVC

KÖMMERLING onderscheidt zich als een full-range leverancier met name door zijn uitgebreid assortiment ramen en deuren. Bovendien is het merk KÖMMERLING toonaangevend in PVC-profielen voor tal van toepassingen.

76mm

76 mm systeem

KÖMMERLING 76 staat voor topkwaliteit zonder compromissen. Het biedt alle voordelen van moderne ramen, van ontwerp met verschillende functies, van de bouwfysische - en isolatiekenmerken tot en met de recyclage. Bovendien is het ontworpen om aan al uw toekomstige behoeften en wensen te voldoen.

88mm

88 mm systeem

KÖMMERLING 88 is het raam van de toekomst. Het innovatieve premium raam- en deursysteem voldoet al aan de eisen van morgen voor het bouwen van passiefhuizen met optimale geluids- en inbraakbeveiliging en met een toekomstgericht ontwerp.